door

Bilbao, parel van het Baskenland

Bilbao, de parel van het Baskenland, een nieuwe bestemming in het aanbod van Training & Travel. Jan ter Haar ging zelf op “inspectie” en leerde een nieuwe kant van Spanje kennen.

"Bilbao is gewoon een originele incentive die collega’s dichter naar elkaar toe laat komen. Een grote afwisseling van bezienswaardigheden in het oude centrum, zoals bijvoorbeeld het wereldberoemde Guggenheim Museum, het Baskisch Museum en de Kathedraal van Santiago. De kronkelende middeleeuwse straatjes en steegjes geven een sprookjesachtige uitstraling."

De tijd heeft daarnaast ook niet stilgestaan, Bilbao biedt ook moderne architectuur die de moeite van het bezoeken waard is. Het is er niet superheet, gewoon aangenaam weer voor het doen van activiteiten die het groepsgevoel versterken, het verbinden van collega’s. Wat te denken van een fietstour langs de genoemde bezienswaardigheden, een boottrip of kajakken. Een trip naar San Sebastian is een garantie voor een onvergetelijke ervaring.

Na een dag van activiteiten is het heerlijk vertoeven op een van de terrassen, restaurants of in een bar. De lokale lekkernij pinxtos mag absoluut niet ontbreken. Kortom, een bijzondere incentive voor een betere teambinding.

Klik hier voor een reisvoorbeeld naar Bilbao.

Vincent Leenders